Dagboek

Aantal berichten: 1744
Ga naar:   

Stand van zaken op de bouwplaats

28 juli 2021

Moppie,

Inmiddels is het bouwvak, dus staat de bouw even stil. Maar dit is vast een mooie foto van bovenaf. 

Naar Chimpie Champ

27 juli 2021

Lieverd,

Mama kreeg vanochtend een berichtje met de vraag of je zin had om met Tim mee naar Chimpie Champ te gaan. Ze zijn gisteren thuis gekomen van vakantie. Daar was je wel heel erg blij mee. Natuurlijk wilde je mee. Om 13:15 uur werd je opgehaald door Tim en zijn vader. Je hebt de hele middag fijn gespeeld. Je kwam pas om 17:15 uur thuis. Wat een mazzel dat je gezellig mee mocht!

Samen op pad

26 juli 2021

Schattie,

Het was een hele regenachtige dag. Het kwam met bakken uit de lucht. Papa was vroeg klaar met werken en daar was mama heel blij mee. We hadden namelijk geen fijne ochtend achter de rug. Mama was erg prikkelbaar, jullie oren werkten slecht en Lizz was erg aanhankelijk waardoor mama geen kant op kon. Mama was ook al behoorlijk uitgevallen naar jullie. Wat was ze blij dat papa het overnam. Uiteraard is mama wel weer vriendjes met jullie gaan maken. Dit keer zat zij fout, dus dan hoor je sorry te zeggen en met een knuffel hebben we het goedgemaakt. Je zei ook tegen papa dat mama helemaal niet leuk was geweest. Nou ja, beetje wisselwerking en een moeder die overprikkeld is en heel nodig tijd voor haarzelf nodig heeft. We zijn in de middag even samen op pad geweest. Jij wilde heel graag pokémonkaarten kopen. Mama moest nog wat dingen halen in het centrum en je wilde heel graag even bij Cynthia kijken. Terwijl mama in de Prenatal was, ben jij bij Robbie en Cynthia aan gaan bellen. Je mocht uiteraard even boven komen, mama volgde niet veel later. Je mocht Riley vasthouden. Daarna zijn we een heel groot ijsje gaan halen, een Twizzle bij de Jamin. 

Rondje plas en bouwen met Lego

25 juli 2021

Lieve Dean,

We zijn vanochtend even met oma een rondje om de plas gelopen. Mama mag niet zoveel aan sport doen, maar wil graag wat kilo'tjes kwijt en haar uithoudingsvermogen verbeteren, dus dan maar veel wandelen. Jij ging op je fiets en Jake op de loopfiets. Tussendoor trakteerde oma nog op een ijsje. We hebben onze beweging weer even gehad voor vandaag. 's Middags zijn we op jouw kamer met de Lego gaan spelen. Je bent bezig om je achtbaan weer in elkaar te zetten. Mama wilde je weer even op weg helpen. Het werkt wel verslavend hoor. Ook Jake is lekker aan het bouwen geslagen. Lizz lag eerst heel even te slapen, maar is daarna op bed mee gaan kijken hoe we bezig waren. 

Partijtje van Thijs en naar jeugdland

24 juli 2021

Kanjer,

Jake, Lizz en mama hebben jou om 11:00 uur bij Jump Kids gebracht, waar Thijs zijn partijtje vierde. Ook Lars, Lorenzo, Jasmijn, Kensi en Caithlynn waren van de partij. Lekker springen, afkoelen met een ijsje en een lekker patatje als lunch. Jullie hebben je goed vermaakt. De mama van Thijs was zo lief je thuis te brengen. Heel fijn want Lizz deed eindelijk een lang slaapje in haar bedje. Op dat moment kwamen Lorenzo en Sylvano ook de straat inrijden. Ze gingen Dexx ophalen om naar Jeugdland te gaan en vroegen of jij ook mee wilde. Dat wilde je natuurlijk wel. Je hebt nog een hele leuke middag gehad. Lasergamen, hutten bouwen en lekker ravotten. Mama is meteen lid geworden van de facebook site, want dit is heel leuk voor jou. Vanaf zes jaar mag je ook zonder begeleiding, dus dat vind je ook wel interessant.